Couleur Caramel Signature - When luxury meets organic ....

BÄSTA MASCARA 2018 - ORGANIC BEAUTY AWARDS 

Bästa Mascara: Couleur Caramel Regard Infinity Mascara Refill + Multipurpose case

Juryns motivering: Omedelbar volym och längd med några få borstdrag gör denna mascara till en vinnare. Resultatet blir snygga, böjda fransar som håller från tidig morgon till sen kväll!

 

Redan från start har hållbarhet varit i centrum av Couleur Caramels verksamhet. Märkets värden är baserade på tre grundläggande principer; alla produkters hela livscykel måste respektera natur, människor och djur.

Den ekologiska respekten startar redan från de ekologiska råvarorna. Ekologisk odling är ett bättre alternativ för ekosystemet. Couleur Caramel har tagit ekologin så långt som möjligt också i produkt-förpackningarna. Märket var det första att ersätta plastmaterial med oblekt kraftkartong.

Med samma grundläggande värderingar och viljan att bidra till hållbar konsumtion, lanserar Couleur Caramel sin nya refill-koncepten.

Signature-linjen är ett utmärkt alternativ till kunden som älskar vackra, lyxiga produkter men som samtidigt är medveten om sin konsumtion och vill leva på ett hälsosamt och hållbart sätt.

Couleur Caramel har valt ett ädelt material till Signature-linjens påfyllningsaskar, en legering av koppar och zink. Utöver den vackra ytan är materialet extra resistent. Påfyllningsask och påfyllningshylsor är handgjorda och var och en av dem är helt unik. Bearbetningsprocessen sker i flera steg och som slutlig touch, inkrustrerar man kristallstrass från Swarovski. 

Couleur Caramel - Let´s change the world together