Couleur Caramel har lanserat 8 nya mascaror :)

Backstage mascara i 3 färger - BACKSTAGE FORMULA, EKOCERTIFIERAD, VEGAN (utom aubergine som innehåller carmin)
Volume mascara i 3 färger - NY FORMULA, EKOCERTIFIERAD, VEGAN
Förlängande mascara svart - NY FORMULA, EKOCERTIFIERAD, VEGAN
Strukturerande mascara svart - NY FORMULA, EKOCERTIFIERAD, VEGAN

Alla nya mascaror har det högsta möjliga ekocertifiering, Cosmos ORGANIC. Nya mascaror har en krämig, samma typ av konsistens som Couleur Caramel Signature mascara som vann Årets Bästa mascara i Swedish Organic Beauty Awards 2018.  Den skonsamma formulan stannar hela dagen utan att kladda eller flagna.


 Backstage mascara har en rund spetsig silikonborste som kommer åt även dom finaste och kortaste fransar i inre ögonvrån. Den separerar, förlänger och ger volym till fransar.

Den behändiga borsten tillsammans med mascarans krämiga formula gör att den är kladdfri och att det är lätt att lägga på en extra eller även flera extra lager för ännu mer volym och ännu mer effekt. Mascaran sitter utmärkt hela dagen. Backstage mascara finns ny i 3 färger -Extra svart, mörkbrun och aubergine. 

 

Volymmascarans tjocka, täta borste tar mer mascara på en gång och ger fransarna mer volym redan vid första lagret.  Volymmascarans krämiga konsistens möjliggör att lägga på flera lager för ännu mer volym och ännu mer effekt - men helt utan klumpar. Håller hela dagen utan att kladda eller flagna.  Volymmascara passar till alla som vill ha fylliga fransar och mycket volym. För riktigt korta fransar rekommenderar vi, Couleur Caramel Signature Regard Infini volymmascara.  Tillgänglig i 3 trendiga färger  - Extra svart, mörkbrun och mörkblå.  

 

Förlängande mascaras konformade fiberborste separerar fransar, ökar tjockleken och ger en förlängande effekt. Den krämiga konsistensen möjliggör att lägga på flera lager utan klumpar för ännu mer effekt. Mascaran håller hela dagen utan att kladda eller flagna.   Mascaran passar till alla som vill ha längre och fylligare fransar som ser naturliga ut. Tillgänglig i extra svart. 

 

Defining mascara har en ultratunna fiberborste med kort spiralformad borst. Den separerar och definierar varje enskild frans. Den är lätt att använda och komma åt även dom finaste och kortaste fransar i inre ögonvrån.Defining mascara också förlänger, förstärker och ökar tjockleken av fransarna. Mascarans krämiga konsistens möjliggör att lägga på flera lager för ännu mer effekt utan klumpar. Mascaran håller hela dagen utan att kladda eller flagna.  Passar till alla som vill ha mer struktur, mer längd och mer intensitet i ögonfransarna. Tillgänglig i extra svart. 

 

DU HITTAR ALLA NYA MASCAROR I WEBBSHOPPEN 

Höstens mest strålande eko primers

COULEUR Caramel har lanserat en ny vårdande primer, Enhancing complexion base, i tre olika nyans.  

Primern innehåller aprikoskärnolja, en lystergivande växtolja samt naturliga mineralpigmenter m.m. Den återfuktar, gör huden mjuk och förbereder den för foundation, hjälper att hålla sminket fast hela dagen, korrigerar och jämnar ut hudtonen, trollar bort tröttheten och
ger en extra fräsch lyster och glow åt huden.

Innehåller en läcker fruktig doft, en helt naturlig förstås.

Rosa: Ger lyster åt grå, blek och trött hud. En omedelbar fräschör och naturlig strålande look hela dagen lång.

Aprikos: Lyser upp en tråkig, trött hy. På solkysst hy fungerar också som utjämnande BB-kräm.

Caramel: Lyser upp mörk hy (beställningsvara)

Rekommenderat utpris 295 kr
 
Nya primer har den högsta möjliga ekokosmetik certifiering, Cosmos ORGANIC.DU HITTAR NYA BASER I WEBBSHOPPEN 

Couleur Caramel Signature - When luxury meets organic ....

BÄSTA MASCARA 2018 - ORGANIC BEAUTY AWARDS 

Bästa Mascara: Couleur Caramel Regard Infinity Mascara Refill + Multipurpose case

Juryns motivering: Omedelbar volym och längd med några få borstdrag gör denna mascara till en vinnare. Resultatet blir snygga, böjda fransar som håller från tidig morgon till sen kväll!

 

Redan från start har hållbarhet varit i centrum av Couleur Caramels verksamhet. Märkets värden är baserade på tre grundläggande principer; alla produkters hela livscykel måste respektera natur, människor och djur.

Den ekologiska respekten startar redan från de ekologiska råvarorna. Ekologisk odling är ett bättre alternativ för ekosystemet. Couleur Caramel har tagit ekologin så långt som möjligt också i produkt-förpackningarna. Märket var det första att ersätta plastmaterial med oblekt kraftkartong.

Med samma grundläggande värderingar och viljan att bidra till hållbar konsumtion, lanserar Couleur Caramel sin nya refill-koncepten.

Signature-linjen är ett utmärkt alternativ till kunden som älskar vackra, lyxiga produkter men som samtidigt är medveten om sin konsumtion och vill leva på ett hälsosamt och hållbart sätt.

Couleur Caramel har valt ett ädelt material till Signature-linjens påfyllningsaskar, en legering av koppar och zink. Utöver den vackra ytan är materialet extra resistent. Påfyllningsask och påfyllningshylsor är handgjorda och var och en av dem är helt unik. Bearbetningsprocessen sker i flera steg och som slutlig touch, inkrustrerar man kristallstrass från Swarovski. 

Couleur Caramel - Let´s change the world together