BÄSTA BARNPRODUKT 2018  - Alpaderm Cold Cream

BÄSTA BARNPRODUKT 2018 - Alpaderm Cold Cream

Bästa Familjeprodukt: Alpaderm Cérat des Alpes Alpaderm´s Cold cream

Juryns motivering: Denna multiprodukt fungerar lika bra under snorig näsa, som på nariga läppar. Med lätthet skyddar den huden innan man går ut, utan att kännas kladdig sjunker den snabbt in och mjukar upp alla torra områden. Den till och med utmanar sprickor på händer och fötter.

Alpaderm är ett litet familjeföretag baserad i Alperna i Schweiz. Alpaderm tillverkar sina produkter i små mängder av renaste ekologiska råvaror och mineralvatten från deras egen vattenkälla.

Cold cream är en vatten- i-olja emulsion. Den innehåller mer oljor än vatten och är därför det bästa alternativet för torr, extra torr och atopisk hud.

Den är en extra mjukgörande, superfet kräm som ger näring, lindrar klådan, skyddar huden från uttorkning och återställer balansen i hudbarriären. Huden lugnar sig ner och hittar sin naturliga spänst och mjukhet.

Det naturliga fettlagret i små barns hud är för tunt och sårbart för att kunna ge ett ordentligt skydd och är därför utsatt för vind och kyla samt mekanisk friktion (blöjor, kläder). Cold cream är det bästa skydd för små barns hud (<4år). Cold cream passar perfekt för både ansikte och kropp och också för större barn samt alla vuxna som lider av torr eller extra torr hy.

2018-05-09 14:18